EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. Bölüm Fragmanı İzle

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. Bölüm Fragman yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü 30 Nisan Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. Bölümde de nefes kesecek

EDHO 135 .BÖLÜMDE NELER OLACAK

Akif’in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan’ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır.  Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar. Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesud ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir. Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesud tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.

İçinde bulundukları dünyanın bedelini sevdiklerinin kaybıyla ödeyen Çakırbeyliler, Ferman'ın ölümüne engel olmak için ellerinden geleni yaparlarken, Haşmet bu konudaki kararından vazgeçmez. Ömür'ün karşısında durduğu ölüm emri için Behzat da geri adım atmaya başlamışken işler birden tersine döner. Alparslan'ın planın başarılı olmasıyla cezaevinden çıkan Haşmet, ayağının tozuyla oğluyla ilgili karalarda kendinden başkasının söz hakkı olamadığını herkese gösterecektir. 

 EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)