E-yds 23 Aralık giriş yeri belgesi sorgulama

E yds giriş yerleri ÖSYM sorgu ekranı belli oldu. 23 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak olan e yds giriş yerleri belli oldu. E yds 2017 giriş belgeleri sorgulama

Binlerce adayın gireceği YDS'nin internet üzerinden yapılan sınavı e yds giriş yerleri belli oldu. 2017'nin son sınavı olan e yds giriş yerleri ve e yds ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

e-YDS sınav giriş yerlerinin açıklandığı haberi ÖSYM'nin resmi sayfasından duyuruldu. 23 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek olacan e-YDS sınavına sayılı günler kaldı. Sınava az bir süre kala, adaylar sınav giriş yerlerini araştırıyorlar. Peki e-YDS sınav giriş belgesine nasıl ulaşılır. İşte e-YDS hakkında detaylar.

E YDS GİRİŞ YERLERİ "23 Aralık 2017 tarihinde saat 14:45’de uygulanacak olan e-YDS 2017/10 adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden ilan edildi. 

E YDS SINAV GİRİŞ SAATİ Saat 14:30'dan önce sınav binasına giriş yapılacak olup bu süreden sonra adaylar sınav binalarına alınmayacaklardır.


70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır İbrahim Oktugan Kimdir? Hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan! Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç hayatı! DGS başvuruları başladı mı? 2024 DGS başvuruları ne zaman yapılacak? Sıcak havalar elektrikli otomobilleri nasıl etkiliyor?