e-YDS 2019 giriş belgeleri yayınlandı

Bu yıl onuncusu yapılacak olan e-YDS’nin giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar sınav giriş belgelerine ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden ulaşabilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden yapılan açıklamada e-YDS 2019 / 10 sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı bilgisi paylaşıldı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM'DEN SAAT UYARISI!

Kurumdan yapılan saat uyarısı ise şöyle; 24 Ağustos 2019 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2019/10 İngilizce için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar 2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ayhan Bora Kaplan kimdir? Ayhan Bora Kaplan olayı nedir?