e-Okul karne notları görüntüleme sayfası ! İlkokul, ortaokul ve lise karne notları öğrenme

Milyonlarca öğrencinin gündeminde e-Okul VBS girişiyle ilgili detay yer alıyor. 21 Ocak’ta ara tatile girecek olan öğrenciler ve veliler, e-Okul karne notları görüntüleme sayfasına giriyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri için e karne yani dijital karne e okul VBS girişi ile sorgulanacak. 2022 e okul 1. dönem karne görütülemek için T.C kimlik numarası ve okul numarası bilgileri kullanılacak. İşte e okul e karne görüntüleme sayfası...

Milyonlarca öğrencinin gündeminde e-Okul VBS girişiyle ilgili detay yer alıyor. 21 Ocak’ta ara tatile girecek olan öğrenciler ve veliler, e-Okul karne notları görüntüleme sayfasına giriyor. Bilindiği üzere e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile takdir teşekkür hesaplama, not ortalaması öğrenme ve karne notu görüntüleme gibi birçok işlem kolaylıkla yapılıyor. Peki, e-Okul VBS not ortalaması ve karne tonu görüntüleme nasıl yapılır? İşte konuyla ilgili bilinmesi gerekenler..

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!