E-devletten yeni hizmet: Binlerce firmayı ilgilendiriyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, e-devlet üzerinden yeni bir hizmet başlattı. Yurt dışı ve yurt içinde taşımacılık faaliyetlerinde bulunanlar, bundan sonra yetki belgesi, taşıt belgesi ve taşıt kartlarını e-devlet üzerinden alabilecek.

Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, taşımacılık faaliyetlerinde bulunanlar için yetki belgesi, taşıt belgesi ve taşıt kartlarının e-devlet portalı üzerinden barkodlu ve doğrulanabilir olarak düzenlenebilmesine imkan sağlayan çalışmanın tamamlandığını duyurdu.

E-devletten şu andan itibaren sunulmaya başlanan hizmetle bundan sonra yurt dışı ve yurt içinde karayolu taşımacılık faaliyetlerinde bulunanlar araçları için bölge müdürlüğü ve bakanlığa gitmeden e-devlet üzerinden lisanslarını alabilecekler.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü!