e-Devlet soyağacı sorgulama sistemi açıldı!

e-Devlet üzerinden hizmete sunulan ve kısa sürede yoğun ilgi gören Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama için yeni sistem hizmete girdi. Vatandaşların yoğun ilgisi yüzünden belli bir süre kullanılamayan hizmet, yeniden aktif hale geldi. Peki, e-Devlet Soyağacı sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar...

e-Devlet Alt-Süt Soy Bilgisi Sorgulama hizmeti geçtiğimiz gün hizmete açılmış, kısa sürede yoğun ilgi yüzünden e-Devlet kilitlenmişti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama adı altında hizmete açılan soyağacı sorgulama, yeniden aktif hale geldi. Teknik çalışmalar yüzünden kullanılamayan soyağacı sorgulamaya artık erişim sağlanılabiliyor. Peki, e-Devlet soyağacı sorgulama nası yapılır? İşte e-Devlet Alt-Üst Soy Bilgisi sorgulama işlemleri...

E-DEVLET SOYAĞACI SORGULAMA NASIL YAPILIR? ALT-ÜST SOY BİLGİSİ SORGULAMA: e-Devlet üzerinden gerçekleştirilen soyağacı sorgulama yeniden aktif hale geldi. Yoğun ilgi gören Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama hizmetini kullanmak isteyen vatandaşlar, soyağacı sorgulama nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor.

Hizmetten faydalanabilmek için öncelikle e-Devlet şifrenizin olması gerekiyor. e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra arama butonuna 'Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama' yazın ve gelen ekrana tıklayın. Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hizmete tıkladıkdan sonra, Alt-Üst Soy Belgesi karşınıza çıkacak. Sistem 1832 tarihine kadar soy bilgisi gösteriyor.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Maribor hangi ligde oynuyor? Maribor hangi ülkenin takımı?