Dünyaca ünlü şarkıcı'dan direk dansı şovu!

Brit'te ödülleri toplayan Adele, katıldığı GAY'nin Porn Idol etkinliğinde sahneye çıkarak direk dansı yaptı. Sahnedeki çıplak dansçılar, Adele'i direkt dansı yaparken görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dans öncesi şarkılara eşlik ettiği görülen Adele'in sütyenine kadar soyunması dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Adele'nin üzerinde 3 bin 280 euroluk takımı vardı ve çıkartmakta sakınca görmedi.

Adele, dün gece sütyenine kadar soyunup şarkılar söylediği striptiz yarışmasında sahneye çıkarak yaptığı seksi dans ile kulüp müdavimlerini şoke etti. It's Raining Me şarkısına eşlik ederken ceketini çıkarıp sütyenine kadar soyunan Adele'nin sonrasında gelen dansı hayranlarına büyük sürpriz oldu.

Brit töreninde 3 ödül birden alan dünya starı Adele'nin hayli keyifli ve alkollü olduğu gözlerden kaçmadı. Gay kulübünde önce alkol alarak göğüs dekoltesi veren Adele, gecenin ilerleyen saatlerinde ise sahneye çıkarak üstsüz stripsizcilerin arasında direk dansı yaparak izleyenleri coşturdu.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında