Dünya Kupası'nda final heyecanı! Dünya Kupası Final maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda?

2018 Dünya Kupası Final maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda? Fransa - Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak sorusunun cevabını bu haberimizde yanıt bulacak. Dünya Kupası Final maçı Fransa - Hırvatistan karşılaşmasının tarihi, saati, kanalı belli oldu. İşte Dev karşılaşmanın detayları...

2018 Dünya Kupası Final maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda? Fransa - Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fransa - Hırvatistan maçı hangi kanalda? / Dünya Kupası'nda bu maçla birlikte son bulacak. Dev turnuvanın final maçında oynanacak Fransa - Hırvatistan maç naklen yayınlanacak.

15 Temmuz Pazar günü saat 18.00'de  oynanacak maç TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. 

Fransa - Hırvatistan maçı 15 Temmuz Pazar günü saat 18.00'den itibaren TRT 1 ekranlarında futbolseverler ile buluşacak. 




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!