Dünya İranlı model Mahlagha Jaberi'yi konuşuyor

76'ncı Cannes Film Festivali kırmızı halısında, ülkesi İran'daki idamlara dikkat çekmek amacıyla giydiği kıyafetle dünya gündemine oturan Mahlagha Jaberi, boyun kısmı idam ilmeği şeklinde tasarlanan elbiseyle poz veren, kıyafetinin etek kısmında yer alan mesajla da çok konuşulan 33 yaşındaki model, eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

Cannes Film Festivali davetlileri, platformu bir amaç için seslerini yükseltmek için kullanma kararlarıyla bir kez daha dünya gündeminde... Mahlagha Jaberi, ülkesi İran'daki idamlara dikkat çekmek için idam ilmeği detaylı siyah bir kıyafetle kırmızı halıya çıktı.

Jila Sabre tarafından tasarlanan bir elbise giyen Jaberi, 4 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından "İran'da idamları durdurun" etiketi taşıyan bir de gönderi yayınladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!