Düğünler hangi illerde iptal oldu? Kına, sünnet, nişan ve düğünlerle ilgili genelgenin detayı!

Corona virüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgeye göre, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan ve benzeri etkinliklere müsade edilmeyeceği duyuruldu. Düğün ve nikahlar ise en fazla 1 saatte tamamlanacak. İşte, detaylar.

14 ilde daha önde getirilen düğün kısıtlaması kararı geçtiğimiz günlerde genişletildi. Son dakika karara göre, 4 Eylül Cuma gününden itibaren ülke genelinde köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişanların yasaklandığı bildirildi. Valiliklerin verdiği karar doğrultusunda daha önce Adana, Ağrı, Ankara, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mardin, Şanlıurfa, Van ve Yozgat'ta düğünlere kısıtlama getirilmişti. Bakanlıktan gelen açıklamanın ardından düğünlerin ne zaman yeniden normale döneceği merak konusu oldu. Ancak konuyla ilgili yeni bir açıklama yapılmadı. İşte, detaylar.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!