Düğün halayla başladı kavgayla bitti!

Düğün halayla başladı kavgayla bitti. Şanlıurfa'daki düğünde bir genç pistte tüm hünerlerini sergileyincd düğüne katılan diğer gençlerden dayak yedi.

 Görüntüler Şanlıurfa'dan bir düğünden. Hhalay tüm coşkusuyla sürüyordu. Kırmızı kazaklı genç elinde mendille piste çıktı. Gözler bir anda ona çevrildi.

Tüm hünerlerini sergileyen genç daha sonra yeniden halayın başına geçti. Yine herkesten rol çaldı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Diğer gençler tekmelerle yumruklarla saldırdı. Düğün salonu bir anda karıştı. Kadınlar çocuklar o kavganın arasında kaldı. Kavgayı düğüne katılanlar güçlükle ayırdı.

Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu! İtalyan Kilisesi Santa Marian'de pazar ayinine silahlı saldırı anı Tiktok rezaleti sürüyor! Tiktok canlı yayınında gaz çıkaran kadın Şehirlerarası otobüs şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. "Kahrolsun feministler" diye bağırınca, kadınlardan dayağı yedi! İstanbul Beylikdüzü’nde öğrencisini kitapla döven öğretmene soruşturma