Dualı, Resimli, Ayetli, Kısa-Uzun Kadir Gecesi mesajları

Bin aydan daha hayırlı olarak nitelenen bu ay ve bu gece dualarla, ibadetlerle ve tövbelerle geçirilecek. Kadir Gecesi mesajları da, mübarek gecede dua ve dileklere aracı olacak. Resimli Kadir Gecesi mesajları, Whatsapp, Facebook ve Instagram platformları üzerinden paylaşılacak. İşte, eşe, dosta, akrabaya, anneye, kayınvalideye gönderebileceğiniz 2021 Kadir Gecesi mesajları ve resimli Kadir Gecesi sözlerinden seçenekler..

2021 KADİR GECESİ MESAJLARI
Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kadir Geceniz kutlu olsun.

Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?