Dolar yeniden 18 liraya çıkar mı? Dolar ve euroda yükseliş olacak mı?

20 Aralık 2021 tarihine kadar rekor üstüne rekor kıran ve 18 liranın üstüne çıkan dolar kuru, yeniden yükseler mi? 20 Aralık'tan önce yüksek fiyattan döviz alanların da merak ettiği sorulardan bir tanesi. Çünkü doların daha da yükseleceğini düşünüp, yüksek fiyattan dolar alan vatandaşlar da bulunuyor. Şu anda 13 ile 14 lira arasında seyreden dolar kuru yükselecek mi, 18 liraya yeniden çıkar mı? İşte tüm bu soruların cevabı...

Dünya gazetesinden Ufuk Korcan'ın analizi

Kurlarda geçen yılın son çeyreğinde yaşanan hızlı yükseliş hem yatırım hem de tüketim alışkanlıklarını büyük ölçüde değiştirdi. Çok sayıda tasarruf sahibi her gün yeni rekorların kırılmasıyla hızla dövize yöneldi. Bunun altında yatan ana neden ise tasarrufl arının değerini korumaktı. 20 Aralık’ta açıklanan kur korumalı mevduat ürünü kurlardaki yükselişi durdurdu. İşte o dönem 15-18 TL aralığından dolar alanlar bugün ‘dolar yeniden yükselir mi?’ sorusunu soruyor.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?