Dolar kuru bugün ne kadar? 26 Haziran 2019 dolar - euro fiyatları

Dolar - euro kaç TL? 26 Haziran 2019 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar - euro kaç TL? 26 Haziran 2019 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar/TL, 5,80'in altında hareket ediyor. 

İstanbul seçiminin ardından 5,7120'ye kadar gerileyen dolar/TL dün yeniden 5,80 seviyesinin üzerine çıkmıştı. 

Kur bankalararası piyasada 5,79 civarında işlem görüyor.

Euro/TL 6.55 seviyeside seyrediyor.

İstanbul seçimlerine ilişkin belirsizliğin ortadan kalkması sonrasında ABD ile ilişkilere yönelik gelişmeler piyasaların odağında yer alıyor. Özellikle Rusya'dan alınacak S-400'lere ilişkin açıklamalar kurun yönünde belirleyici oluyor.

Uzmanlar, ABD ile İran arasında yükselen gerilimin küresel risk iştahını olumsuz etkilediğini belirterek, konuya ilişkin gelişmelerin yakından takip edileceğini bildirdi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle