Doğu Perinçek Nevşin Mengü'ye fotoğrafla yanıt verdi!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Gemlik'teki açılış törenine davet edilen siyasi liderler törenin sonunda kürsüye çıktı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de yer aldığı törende yapılan duaya katılması Nevşin Mengü'yü rahatsız etti, Doğu Perinçek'ten yanıt ise gecikmedi.

TOGG'un üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Açılış törenine davet edilen siyasi liderler arasında yer alan Doğu Perinçek de kürsüye çıktı. Tören, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın duasıyla sona erdi. Nevşin Mengü ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Perinçek'i hedef aldı.

PORTAKAL DA RAHATSIZ OLDU
TOGG açılışındaki fotoğraftan Fatih Portakal da rahatsız oldu. Nevşin Mengü'nün ardından paylaşım yapan Portakal'a da sosyal medyadan tepki yağdı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum