Doğduğu topraklardan seslenen İmamoğlu: İnsanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık!

İBB Başkanı İmamoğlu Doğduğu köyde, doğduğu evin yakınında köylülerine konuşan İmamoğlu, “Trabzon'dan hangi belediye başkanı gelip kapımızı çalarsa, elimizde hangi güç-kuvvet varsa, hepsi için kullanmaya hazır bir hemşehrileriyim. Başka bir akıl bizim zihnimizde zaten dolaşmaz. Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Umarım o akıl sona erer. Partiler detaydır. Esas olan milletin iyiliğidir.” dedi

Doğduğu topraklardan seslenen İmamoğlu: İnsanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çekirdek ailesi, Trabzon’daki bayramlaşma ve mezar ziyaretlerine bugün de devam etti. Doğduğu köyde, doğduğu evin yakınında köylülerine konuşan İmamoğlu, “Trabzon'dan hangi belediye başkanı gelip kapımızı çalarsa, elimizde hangi güç-kuvvet varsa, hepsi için kullanmaya hazır bir hemşehrileriyim. Başka bir akıl bizim zihnimizde zaten dolaşmaz. Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Umarım o akıl sona erer. Partiler detaydır. Esas olan milletin iyiliğidir. İnşallah öyle bir hizmet dönemini hep beraber var ederiz” dedi.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?