Doğan Cüceloğlu ölümü bu çarpıcı sözlerle anlatmıştı!

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, 83 yaşında evinde geçirdiği kaza sonucu yaşama veda etti. Cüceloğlu’nun başının üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. 10 yaşında annesini kaybeden Prof. Dr. Cüceloğlu, ölümle ilk tanışmasını çok çarpıcı bir şekilde anlatmıştı.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu (83), dün Beşiktaş’taki evinde hayatını kaybetti. Anjiyo geçirdiği öğrenilen Cüceloğlu’nun evde başının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Bir süre önce “Var mısın?” adlı kitabını yayımlayan Cüceloğlu’nun ölümü, okuyucularını yasa boğdu. Edinilen bilgiye göre bir süre önce anjiyo geçiren ünlü psikolog Cüceloğlu, dün Beşiktaş Akatlar’daki evinde yürürken ayağının takılması sonucu başının üzerine düştü. Evdeki görevli durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Cüceloğlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?