Doğalgaz bağlantısı sırasında patlama: Yaralılar var!

ERZURUM'un Oltu ilçesinde doğal gaz bağlantısı sırasında meydana gelen patlamada, 2'si işçi 3 kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ERZURUM'un Oltu ilçesi Atatürk Caddesi'nde saat 19.30 sıralarında iki kattı bir evin giriş katında meydana gelen olayda; Ö.K.'nın evine döşenen doğal gaz bağlantısı sırasında patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle, evin duvarları büyük bir gürültüyle yıkıldı. Evdeki eşyalar dışarıya saçılırken, park halindeki araçların camların kırıldı.

Ev sahibi Ö.K. (37) ile tesisatı yapan işçiler Y.A. (24) ve T.D.'nin (40) vücutlarında ve ellerinde hafif yanıklar oluştu. Vatandaşların yardımı ile Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Patlama sırasında evdeki diğer aile üyelerinin üst katta olması olası faciayı önledi.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?