Diyarbakır'da 2019'un ilk bebeğine Esma adı verildi!

Diyarbakır'da yeni yılın ilk bebeği, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Ebru ile Hüseyin Bal çiftinin saat 00.00'da dünyaya gelen Esma adındaki bebek oldu. Bebeğe, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Attila'nın eşi Lütfiye Atilla tarafından altın takıldı.

Diyarbakır'da yeni yılın ilk bebeği, 2019 yılının ilk saniyelerinde dünya gelen Esma bebek oldu. Kadın Doğum ve  Çocuk Hastalıklar Hastanesi'nde, Ebru ile Hüseyin çiftinin ilk çocuğu olan Ebru bebek, yeni yılın ilk saniyelerinde hayata gözlerini açtı.

Sağlıklı bir halde dünyaya gelen Ebru bebeğe, Diyarbakır'da 2019 yılında doğan ilk bebeği olmasından ötürü Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Attila'nın eşi Lütfiye Atilla, hastanede ziyaret edip, altın taktı. 



 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!