Dışarı çıkmak için plan yapanlar dikkat! 14 şubat Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı

Hava bugün nasıl olacak sorusu, hava sıcaklığında yaşanan düşüşle beraber merak edilen konular arasında yer aldı. Haftanın son günü yaşadıkları illerde kar ve yağmur yağıp yağmayacağını sorgulayan vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son hava durumu değerlendirmelerini takip ediyor. İnternet sitesinden cuma gününe ait hava durumu rapor MGM, Doğu Anadolu için çığ uyarısında bulundu. Ege Bölgesi'nde ise yarın yağışın etkili olması bekleniyor. İşte, 14 Şubat hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Uşak, Antalya, Sivas, Samsun, Ordu, Tunceli, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte, yarın hava nasıl olacak sorusunun yanıtını araştıranlar için Türkiye geneli hava durumu raporu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti!