Diriliş Ertuğrul'un da içinde olduğu tam 9 dizi sezon finali kararı aldı!

Yaz sezonuna sayılı günler kala çekimlerini tamamlayan diziler birer birer sezon finali kararı almaya başladı. Diriliş Ertuğrul ve Çocuklar Duymasın gibi reytingde başarılı olan projeler yeni tanıtımlarında sezon finallerinde yaşanacakları aktardı. Peki, 9 dizinin sezon finali yapacağı haftada hangi dizi yayın hayatını noktalayacak. İşte dizilerin sezon finali tarihleri ve ekrana veda eden projenin ismi...

Diriliş Ertuğrul'un da içinde olduğu tam 9 dizi sezon finali kararı aldı! Peki, 9 dizinin sezon finali yapacağı haftada hangi dizi yayın hayatını noktalayacak. İşte dizilerin sezon finali tarihleri ve ekrana veda eden projenin ismi.!

 Sezon finali tarihleri ve ekrana veda eden dizileri görmek için haberin galerisini tıklayın 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!