Diriliş Ertuğrul'da 109. Bölüme İbn-i Arabi Damgasını Vurdu!

Diriliş Ertuğrul 109. bölümü her bir saniyesinde nefes kesti..

Ertuğrul Konya'da sayay entrikaları ile iğdam cezası ile karşı karşıya kalmş, karacahisar kalesi elinden alımış,can kardeşlerinin canı ve obası tehlike altında kalmıştır.

Diriliş Ertuğrul'da 109. Bölüme İbn-i Arabi damgasını vurdu. İbn-i Arabi önce rüyasına girerek hak yolunu seçmesine vesile olduğu Ahmet ( Ares) ile karşılaşır. Burada Ahmet ile sohbetinde kendisine Hz. Ali'den bir olay da anlatan İbn-i Arabi, Ertuğrul'un başına getirilen kumpası Ahmet'ten öğrenir ve adelettin tecellei etmesi için harekete geçer

İşte İbn-i Arabi ile Ahmet ( Ares)ile buluşma sahnesi

Ertuğrul'u zindana atan Saadettin Köpek hain planlarını birbir işletmeye çalışırken İbn-i Arabi Yüce Allah'ın (cc) yolunda hakikatin ve adaletin hüküm sürmesine vesile olmak için Ertuğrul Bey'in idam kararını engellememek üzere harekete geçer. Sarayda Ertuğrul için tam karar verilecek iken Sultanın huzuruna gider ve olaya dahil olarak idam kararını verilmesini durudur. Kendini tanıtır ve bu kararın hatalı olduğunu dile getirir. Eryuğrul'a kefil olur, eğer idam hükmü verilecek ise önce kendisini idam edilmesini talep eder. Bunu üzerine Sultan kendi babasınında çok hürmet ettiği İbn-i Arabi'nin kefaleti ile Ertuğrul'u suçsuz bulur. Böylece İbn-i Arabi Yüce Allah'ın (cc) yolunda hakikatin ve adaletin hüküm sürmesine vesile olmuş Ertuğrul Bey'in idam kararını engellemiştir.

Her bölümünde İbn-i Arabi'nin sahneleri çok kısa olmasına rağmen büyük ilgi görüyordu. Ancak Diriliş Ertuğrul'da 109. Bölümede Ertuğru'lu darağacından alan nefes kesen sahneleri ile İbn-i Arabi damgasını vurdu!

Diriliş Ertuğrul 110. yeni bölüm fragman izle

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle