Dijital güvenlik şirketi uyarıdı: Çocuğunuzun indirmek istediği uygulamayı mutlaka inceleyin!

Çocuklar telefonlarında çok fazla zaman geçiriyorlar. Verilere göre 9-16 yaş arası Avrupalı çocukların yüzde 80'i her gün telefonlarından internete giriyor. Birleşik Krallık'ta çocukların yüzde 91'i 11 yaşına geldiklerinde bir cep telefonuna sahip oluyor. Bu cihazlar ve onlara yüklenen uygulamalar eğlence, sosyalleşme ve öğrenme için harika bir araç olabilirken aynı zamanda riskleri de beraberinde getiriyor.

Dijital güvenlik şirketi uyarıdı: Çocuğunuzun indirmek istediği uygulamayı mutlaka inceleyin!

Çocuklar telefonlarında çok fazla zaman geçiriyorlar. Verilere göre 9-16 yaş arası Avrupalı çocukların yüzde 80'i her gün telefonlarından internete giriyor. Birleşik Krallık'ta çocukların yüzde 91'i 11 yaşına geldiklerinde  bir cep telefonuna sahip oluyor. Bu cihazlar ve onlara yüklenen uygulamalar eğlence, sosyalleşme ve öğrenme için harika bir araç olabilirken aynı zamanda riskleri de beraberinde getiriyor. 

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! Hafta finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu