Devin’in baba acısı yaşadığı Aile son bölümü ile en çok izlenen dizi oldu

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı bölümün final sahnesinde Devin’in babasını kaybetmesi izleyenleri derinden etkiledi. 30 bölüm olarak planlanan ‘Aile’nin finali için geri sayım devam ederken dün akşam övgü dolu yorumlar alan dizi #Aile etiketi ile 5 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

‘AİLE’ AB GRUBUNDAKİ LİDERLİĞİNİ KORUDU!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı bölümün final sahnesinde Devin’in babasını kaybetmesi izleyenleri derinden etkiledi. 30 bölüm olarak planlanan ‘Aile’nin finali için geri sayım devam ederken dün akşam övgü dolu yorumlar alan dizi #Aile etiketi ile 5 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor