Dev maçın galibi Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından Babel'in golleriyle 2-0 galip ayrıldı ve zirve yarışında Fenerbahçe'ye 3 puan fark yaptı hem de şampiyonluk şansını devam ettirdi.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti izle

Trabzonspor 0-2 Beşiktaş Maçı Özeti ve Golleri İzle! Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası kapanış maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Mücadele siyah-beyazlıların 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanırken 2. yarıya Negredo-Babel ikilisi damga vurdu. 58'de Vagner Love'ın yerine oyuna giren İspanyol yıldız, 71'de Babel'e yaptığı asistle maçın kilidini açtı. 78'de bir kez daha sahneye çıkan Negredo Babel'e bir asist daha yaptı ve Kartal, müthiş ikiliyle 3 puana uzandı. Bu sonuçla 47 puana yükselen Beşiktaş, 24. haftayı Galatasaray ve Başakşehir'in 3 puan gerisinde 3. sırada kapattı. 36 puanda kalan Trabzonspor ise 7. sırada kaldı. 

Serdar Ali Çelikler Mustafa Savranlar'ın eşi hakkında iğrenç sözler FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Fatih Terim ile ilk şok açıklama! Necmettin Erbakan Akyüz hem turnuvanın hende gönüllerin şampiyonu oldu Beşiktaş Spor Kulübünün Mali Görüşmeleri sırasında Filistin gerginliği Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’dan Haydi Kalk Ayağa videosu Fatih Altaylı, Seçil Erzan davasında faturayı Fatih Terim'e kesti!