Dev derbiyi 50 bin 304 kişi izledi

Galatasaray-Beşiktaş derbisini Türk Telekom Stadyumu’nda 50 bin 304 taraftar izledi.  

Bu sezon evinde oynadığı maçlarda takımını yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, bu geleneğini Beşiktaş derbisinde de sürdürdü. Saatlerde öncesinden stada gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, maç boyunca tezahüratlarla desteklerini sürdürerek görevini yaptı. Karşılaşmayı izlemeye ise toplam 50 bin 304 taraftar geldi. 

Galatasaray Beşiktaş Maç Özeti - Goller dakika dakika ayrıntılar

Süper Lig'in 31. haftasındaki dev derbide Galatasaray, evinde Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla devirdi. Tosic'in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Gomis'in penaltı vuruşundan faydalanamayan Aslan, Fernando ve Rodrigues'in golleriyle zafere koştu. Bu sonuçla Cim Bom 66 puanla liderliğini sürdürürken, Siyah-Beyazlılar 62 puanda kaldı ve haftayı 4. sırada noktaladı.




18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor