Derbi tarihleri açıklandı! TFF'de maç saatlerinde kritik değişiklik

Spor Toto Süper Lig'de 9 haftalık maç programı netlik kazandı. 6 ve 14. haftalarda oynanacak olan karşılaşmaların tarih ve saatleri TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamayla öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de 9 haftalık maç programı belli oldu.

6 ve 14. haftalarda oynanacak olan karşılaşmaların tarih ve saatleri TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamayla netlik kazandı. Açıklanan programda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş-Trabzonspor ve Galatasaray-Beşiktaş derbilerinin tarihleri duyuruldu.

İşte açıklanan derbi tarihleri:

2 EKİM PAZAR

20:00 Beşiktaş - Fenerbahçe

16 EKİM PAZAR

20:00 Beşiktaş - Trabzonspor

5 KASIM CUMARTESİ

20:00 Galatasaray - Beşiktaş

MAÇ SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, 6. ve 7. haftalarda müsabaka başlangıç saatleri 17:00 ve 20:00, ligin 8. haftasından itibaren ise 14:30, 17:00 ve 20:00 olarak planlandığı belirtildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum