Derbi sonrası Galatasaray'ın sosyal medya gönderisi olay oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 3-0 kazandı. Kritik maç sonrası Galatasaray, sosyal medya hesabından ezeli rakibine gündem yaratacak gönderi paylaştı.

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oldu. Zorlu karşılaşmayı Galatasaray 3-0'lık skorla kazandı. Maçtaki golleri 32. dakikada Sergio Oliveira ve 78'de Kerem Aktürkoğlu ve 90+10'da Mauro Icardi kaydetti.  

MÜTHİŞ GALİBİYET SERİSİ 

Galatasaray Süper Lig'de sırasıyla Fatih Karagümrük'ü 2-0, Beşiktaş'ı 2-1, Başakşehir'i 7-0, İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü'nü 2-1 ve son olarak da Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. 

Galatasaray, aldığı bu galibiyet sonrası sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye olay bir fotoğraf paylaştı. Sarı-kırmızılı ekibin paylaştığı gönderide, "Hey Fenerbahce SelamDurLidere” ifadeleri kullanıldı. 

Sarı-kırmızılı ekibin ilk gönderisinin hemen ardından bir gönderi daha geldi ve paylaşımda, “Çok Yıldızımsı bir tweet Sen ne dersin?" sözleri kullanıldı. 

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yargı 95. Bölüm Fragmanı izle (Final) Kirli Sepeti 32. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 20 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 119. Bölüm Fragmanı izle