Deprem İçin Yardımda Bulunabileceğiniz Kurum ve Kuruluşlar...

6 Şubat 2023 sabahı, hepimiz zifiri karanlık bir güne uyandık. Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem, tüm Türkiye’yi sarvstı. Yaklaşık 10 ilimiz, depremden hasar gördü.

Gündemle alakalı paylaşımlar yaparken hepimizin en azından iki defa düşünmesi gerekiyor. Zira hepimizin gözü kulağı sosyal medya ve haber platformlarında. Emniyet Genel Müdürlüğü de yaptığı açıklamayla sosyal medyada enkaz altında kaldığını söyleyen kişilerin adres bilgilerinin tespit edildiğini ve tüm ekiplerin koordinasyon halinde çalıştığını bildirdi.  

Aynı zamanda provokasyona yönelik paylaşımlar yaparak insanları korku ve paniğe sürükleyen hesapların tespiti için de çalışmalar sürüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, şimdiye kadar 13 hesabın tespit edilip ilgili birimlere yönlendirildiğini açıkladı.  

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak! Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor