Denizlispor konuk ettiği İstanbulspor'u mağlup etti

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'u mağlup ederken karşılaşmada toplam 7 gol kaydedildi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Denizlispor, İstanbulspor'u konuk etti. Gol yağmuruna sahne olan maçta kazanan 4-3'lük skorla Denizlispor oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 11 ve 73. dakikalarda Ömer Şişmanoğlu, 40. dakikada İlhan Depe ve 70. dakikada Tiago Lopes kaydetti.

16 dakikada hat-trick
Konuk İstanbulspor'un 3 golü de Eduard Rroca'dan geldi. 28 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın 28, 39 ve 44. dakikalarında fileleri havalandırdı.

Bu sonucun ardından üst üste ikinci galibiyetini alan Denizlispor, 39 puana yükseldi. 7 maç sonra kaybeden İstanbulspor, 54 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Denizlispor, Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbulspor ise BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

Tarihte bugün ne oldu? 13 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri