Deniz Seki tahliyesinin neden ertelenmesini istedi?

Sadece günler sonra, 5 Haziran’da hapishaneden çıkmaya hazırlanan sanatçı Deniz Seki, oruç tutacak olan basın mensuplarının mağdur olmaması adına için tahliyesini iki saat erteledi.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Daha sonra ‘kokain satın alıp içmek’ ve ‘başkalarına uyuşturucu temin etmek’ suçlarından ikinci kez hakkında dava açılan ünlü şarkıcının 6 yıl 3 ay hapis yatması istenmişti. Sonrasında devam eden dava sonucunda 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Deniz Seki bu karar sonrasında ortadan kaybolmuştu. 6 Kasım 2014 yılında saklandığı dairede yakalanarak cezaevine götürülmüştü.

O zamandır cezaevinde olan Deniz Seki, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü sabah saat 09:00'da Bakırköy Cezaevinden tahliye olacağı açıklanöıştı.

Cezaevinden 18.00 yerine 20.40’taki iftardan sonra çıkacak olan sanatçı, 3 yıl hapis yatmasına rağmen görev başındaki basın mensuplarının aç kalmaması için bu kararı aldı.




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?