David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın kalçaların görüntüsün paylaştı

Ünlü futbolcu David Beckham, sosyal medya hesabından şeftali emojisi koyarak eşi Victoria Beckham'ın kalçalarını paylaştı. Futbolcunun videoya yazdığı yazı ise kısa sürede gündem oldu.

Gösteri dünyasının ünlü isimlerinden David Beckham ve Victoria Beckham, bir video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. David Beckham, uzun yıllardır birlikte olduğu Victoria'nın merdivenden çıkarken kalçalarını paylaştı.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ
David Beckham, merdivenden çıkan eşi Victoria Beckham'ın kalçasını çekerek "iyi görünüyor" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Çiftin bu videosu kısa sürede gündem olurken sevenleri de ikiye bölündü. Bir kısım videoyu eğlenceli bulurken bir kısım da eşinin bu tarz bir videosunu paylaştığı için David'e tepki gösterdi.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle