Darüşşafaka'dan 'ah be' dedirten mağlubiyet

THY Euroleague 14'üncü hafta mücadelesinde Darüşşafaka Tekfen, deplasmanda Rusya'nın Khimki takımına son saniyede yediği basketle 85-84 mağlup oldu.

THY Euroleague'in 14. haftasında temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen deplasmanda Khimki Moskova'ya 85-84 mağlup oldu.

Karşılaşmanın iyi başlayamayan temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen, ilk çeyreği 30-18 geride kapattı. İkinci çeyrekte farkı eriterek öne de geçmeyi başaran Darüşşafaka Tekfen, çeyreğin sonunda üstünlüğünü koruyamadı ve devreye 45-43'lük Khimki üstünlüğüyle girildi.

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde ev sahibi Khimki Moskova oyun üstünlüğünü eline aldı ve son çeyreğe 69-57 önde girdi. Son çeyrekte farkı azaltan temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen, son 16 saniyeye 1 sayı geride girdi öne de geçti ancak son 1 saniye kala faul kazanan Khimki Moskova, serbest atışta hata yapmadı ve 85-84'le parkeden galip ayrıldı.

Bu sonuçla Khimki Moskova 5. galibiyetini elde ederken, Darüşşafaka Doğuş 13. mağlubiyetini aldı.


Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Huzursuz bacak sendromu genç yaşlı herkesi etkiliyor! Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?