Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü

Daha bilinçli ve sağlıklı olmak için Samsung Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i piyasaya sürdü. Yeni Galaxy Watch6 Serisi, daha bilinçli ve sağlıklı olmak için kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarım yükseltmeleri ve gelişmiş bir mobil deneyim sunuyor.

Samsung Electronics, bugün, kullanıcıların her gün  ve her gece[1] daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan yeni Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic'i[2] piyasaya sürdüğünü açıkladı. Galaxy Watch6 Serisi; daha ince bir çerçeve, daha büyük ve daha canlı bir ekran ve daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzü ile rafine ve şık bir tasarımda bütünsel sağlık tekliflerini ve güçlü performansı bir araya getiriyor.[3] Her iki model de kullanıcıların hedeflerine ulaşmaları için onlara güç veren çok yönlü saat kadranlarının yanı sıra yeni kayış seçenekleriyle sunuluyor. 

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin