Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Kızılyıldız gruplara kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda bu akşam 3 karşılaşma oynandı. Cüneyt Çakır'ın görev aldığı mücadelede Salzburg ile 2-2 berabere kalan Kızılyıldız'ın ardından Benfica ve PSV gruplara kalmayı başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında 3 karşılaşma oynandı. Avusturya'da Salzburg ile Kızılyıldız'ın karşı karşıya geldiği mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti. İlk maçta evinde golsüz berabere kalan Sırp ekibi Kızılyıldız, rövanşta Salzburg ile 2-2 berabere kalarak adını gruplara yazdırdı. 90 dakika boyunca başarılı bir performans sergileyen Çakır, otoritelerden tam not aldı.

 

Öte yandan gecenin diğer maçlarında Benfica, PAOK'u deplasmanda 4-1, PSV de sahasında BATE Borisov'u 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı.  


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak? Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Lila Kağıt halka arz ne zaman talep toplayacak? Kaç lot verir?