Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama! "Terör bataklığını kurutuncaya kadar durmayacağız"

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sınırımızın yanı başındaki terör bataklığını kurutuncaya kadar durmayacağız" dedi.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan 2015 yılında bu yana Türkiye'de terör örgütlerinin gerçekleştirdiği terör saldırılarının görüntülerini paylaştı. Altun, paylaşımında, "Teröristler 2015'den bu yana Türkiye'de 2 binden fazla masum insanı öldürdüler. Bu saldırıların çoğu Suriye'nin kuzeyinde planlandı. Türk halkı, kendi payına düşenden çok daha fazla acılar çekti. Adalet sağlanıncaya kadar durmayacağız. Sınırımızın yanı başındaki terör bataklığını kurutuncaya kadar durmayacağız" ifadelerine yer verdi.



Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?