Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim önde? Optimar'dan bomba ankette şok sonuçlar!

OPTİMAR Araştırma'nın 23-28 Nusan tarileri arasında yaptığı anketten özellikle muhalefet kanadını kara kara düşündürecek sonuçlar çıktı. Ali Babacan tek başına seçime girerse ne olur? Vatandaş, ekonomiyi düzeltme konusunda HDP'ye İYİ Parti'den daha çok güveniyor! Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim önde? En beğendiğiniz siyasetçi kim? İşte Optimar'dan bomba ankette şok sonuçlar!

OPTİMAR Araştırma'nın 23-28 Nusan tarileri arasında yaptığı anketten özellikle muhalefet kanadını kara kara düşündürecek sonuçlar çıktı. Ali Babacan tek başına seçime girerse ne olur? Vatandaş, ekonomiyi düzeltme konusunda HDP'ye İYİ Parti'den daha çok güveniyor! Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim önde? İşte Optimar'dan bomba ankette şok sonuçlar!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor