Cumhurbaşkanlığı Kararı ile

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcıları görevden alındı!

Son dakika.. Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül ve Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcıları görevden alındı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül ve Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.

Ayrıca yine Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürü Abdullah Bayazıt ile Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın Yalçınkaya görevlerinden alındı.

BDDK'YA ATAMA

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ikinci başkanlığına Yakup Asarkaya, üyeliğine Mustafa Balcı ve Olcay Turan atandı. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)