Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan yüz yüze eğitim açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sevgili çocuklar, salgın nedeniyle bu yarıyıl tatil zili ekranlarda çaldı; ama inşallah bir sonraki zil sizleri sabırsızlıkla bekleyen okullarınızda çalacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim gören ve bugün itibarı ile 3 haftalık yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Twitter hesabından açıklama yaptı.

'BİR SONRAKİ ZİL SİZLERİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN OKULLARINIZDA ÇALACAK'

 Oktay, "Sevgili çocuklar, salgın nedeniyle bu yarıyıl tatil zili ekranlarda çaldı; ama inşallah bir sonraki zil sizleri sabırsızlıkla bekleyen okullarınızda çalacak. Hepinize keyifle; ama ne olursa olsun her dakikasını tedbirlere dikkat ederek geçireceğiniz bir yarıyıl tatili diliyorum" ifadesini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Turkcell'den sevindiren 30. yıl kampanyası! Tarifeler çifte katlanıyor Tarihte bugün ne oldu? 1 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar