Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın incelediği Su-57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açılışına katıldığı MAKS-2019 Uluslararası Havacılık Fuarı'nda incelediği Su-57 savaş uçağını DHA yakından görüntüledi.

DHA ekibi, fuarda sergilenen Su-57 savaş uçağını yakından görüntüledi.



 

UÇAĞIN ÖZELLİKLERİ



 

Rusya'nın 5. nesil savaş uçağı Su-57'nin takviyesiz süpersonik uçuş, kısa mesafeli kalkış ve iniş, radarlara görünmezlik (hayalet) teknolojileri, kapalı bölmelerde silah sistemleri, süper manevra kabiliyeti gibi özellikleri bulunuyor. Uçak saatte 2 bin 600 kilometre azami hıza sahip. Su-57, 5,8 saat uçuyor, 10 bin kilogram azami muharebe yükü taşıyabiliyor, 35 bin 480 kilogram azami kalkış ağırlığına ulaşıyor, yaklaşık 11 bin 100 kilogram iç yakıt rezervi bulunuyor.



 

ŞUGAYEV: TÜRKİYE İLE OLASI SU-57 TEDARİKİNİ GÖRÜŞECEĞİZ



 

Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi Başkanı Dmitriy Şugayev, Rusya'nın Türkiye ile Radyoelektronik Savunma Sistemleri, Su-35 ve Su-57 savaş uçaklarının tedarikini görüştüklerini açıklamıştı. Şugayev "Gündemdeki konuları görüşmeye devam edeceğiz. Elbette S-400'e değineceğiz, Su-35 konusunda daha ileri bir aşamaya nasıl geçeceğiz ve olası Su-57 tedariki konusunu görüşeceğiz" demişti.


Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yargı 95. Bölüm Fragmanı izle (Final) Kirli Sepeti 32. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 20 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 119. Bölüm Fragmanı izle