Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin randevu talebine cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine cevap vererek, "Randevu noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Partide kendisine bir randevu verebiliriz." İfadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine cevap vererek, "Randevu noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Partide kendisine bir randevu verebiliriz." İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında, gazetecilerin, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine ilişkin sorusunu cevapladı. "Talepte bulundular. Benim yani randevu noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Partide kendisine bir randevu verebiliriz." diyen Erdoğan, randevu tarihinin ise belli olmadığını kaydetti. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Formula 1 İtalya Grand Prix'si hangi tarihte, nerede gerçekleşecek? SİZCE NEDEN TARİKAT..?  Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!