Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ı tebrik etti!

Son haftaya kadar süren heyecanda Beşiktaş, Süper Lig şampiyonu oldu. Son düdüğün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu sosyal medya hesabından kutladı. Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonunda şampiyonluk ipini zor da olsa göğüsleyen Beşiktaş coşkuyu yaşıyor. Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından tebrik mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!