Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde

Kılınacak cuma namazı ile 86 yıl sonra ibadete açılacak Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde tarihi bir gün yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da caminin açılışı için Kısıklı’dan Ayasofya Camii'ne geldi.

Kılınacak cuma namazı ile 86 yıl sonra ibadete açılacak Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde tarihi bir gün yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da caminin açılışı için Kısıklı’dan Ayasofya Camii'ne geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılışı için Kısıklı'daki konutundan ayrıldı. Ayasofya Camii'ne geldi.

Öte yandan Erdoğan Twitter'dan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin resmi hesabındaki ilk paylaşıma yer verdi. Erdoğan'ın paylaşımında Arapça, "Bismillahirrahmanirrahim" yazısı yer aldı.

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılışı için Kısıklı'daki konutundan ayrıldı. Ayasofya Camii'ne geldi. Öte yandan Erdoğan Twitter'dan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin resmi hesabındaki ilk paylaşıma yer verdi. Erdoğan'ın paylaşımında Arapça, "Bismillahirrahmanirrahim" yazısı yer aldı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?