Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan 'Süleyman Soylu' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Sedat Peker'in yayınladığı videolarda haklarında iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'a destek verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Köroğlu, Soylu ve Yıldırım'a destek verirken, Peker'in iddialarının hedefinde "Türkiye" olduğunu söyledi. Köroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hedef Ne Süleyman Soylu, ne Binali Yıldırım'dır. Hedef 'Devlet-i Ebed Müddet', hedef Türkiyedir."YouTube hesabından açıklamalarda bulunan Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela üzerinden uyuşturucu ticareti ağında olduğunu iddia etmişti. Peker ayrıca Soylu ile ilgili de çeşitli iddialar öne sürmüştü.

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!