Cumhurbaşkanı AK Parti milletvekillerini topladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda dış gelişmeler başta olmak üzere gündeme dair konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bazı AK Parti genel başkan yardımcıları da yer aldı.

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Tarihte bugün ne oldu? 12 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Lisans KPSS son başvuru tarihi ne zaman? 2024 Lisans KPSS başvuruları! Anneler Günü hangi tarihte? 2024 Anneler Günü ne zaman? Önemi nedir? Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama İnci Taneleri Nehir kimdir? Sera Kutlubey kaç yaşında, nereli?