Çukur dizisi ne zaman izlenecek? Hangi dizi ne zaman başlıyor? Dizilerin yeni bölümleri izle

Çukur dizisi ne zaman izlenecek? Hangi dizi ne zaman başlıyor? Dizilerin yeni bölümleri izle. Çukur'un yayın tarihi belli oldu! Hangi dizi ne zaman yayınlanacak.

Çukur dizisi ne zaman izlenecek? Hangi dizi ne zaman başlıyor? Dizilerin yeni bölümleri izle. Çukur'un yayın tarihi belli oldu! Hangi dizi ne zaman yayınlanacak. 

Özel kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yerli diziler, ocak ayı başında yayına üç hafta ara verdi. TRT dışında tüm kanallar yılbaşından itibaren dizi yayınlarına üç hafta süreyle ara vermişti. Çekimleri başlayan diziler ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Çukur, Kadın, Çarpışma, Yasak Elma, Söz, Bizim Hikaye, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz gibi diziler sezon finali gibi bölümlerle yeni yıl tatiline girmişti. Diziler, 21 Ocak'tan itibaren ekrana dönmeye başlıyor.Dizilerin yayın tarihleri şöyle:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: 22 Ocak





Bir Zamanlar Çukurova: 24 Ocak







Yasak Elma: 21 Ocak

Çukur: 21 Ocak

Gülperi: 25 Ocak







Avlu: 24 Ocak





Sen Anlat Karadeniz: 23 Ocak

Kadın: 22 Ocak

Bizim Hikaye: 24 Ocak

Söz: 21 Ocak







Çarpışma: 24 Ocak

Erkenci Kuş: 26 Ocak

Muhteşem İkili: 24 Ocak

Arka Sokaklar: 25 Ocak







Kızım: 25 Ocak


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle