Çukur dizisi için sürpriz isim!

BluTV'de yayınlanan Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan'ın, Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı iddia edildi.

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanan Çukur dizisinde sürpriz iddialar üst üste geliyor. Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Cumali karakterinin ardından yeni sezon başlangıcı öncesinde de yeni bir iddia gündeme geldi.

YENİ SEZON SÜRPRİZİ!

Çukur dizisini yeni sezona haftalar kala iddialarla gündemde yer almaya devam ediyor. Cumali karakterine hayat verecek olan isim hakkında öne sürülen iddiaların ardından yeni sezonun diğer sürprizi ise Cihangir Ceyhan oldu.

Sıfır Bir dizisinin başrollerinde yer alan ve sevilen ismi Cihangir Ceyhan'ın yeni sezonda Akın Koçovalı rolüyle Çukur dizisine katılacağı iddialar arasında yer aldı.

Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Superhabertv


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Turkcell'den sevindiren 30. yıl kampanyası! Tarifeler çifte katlanıyor Dolar kaç TL oldu? 1 Mayıs güncel döviz fiyatları!