Çukur 3.Sezon 6.Bölüm Sneak Peek | Çukur 73.Bölüm Fragmanı İzle ( Önizleme )

 Çukur 3.Sezon 6.Bölüm | Çukur 73.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Çukur 73.Bölüm Önizleme yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 28 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur 3.Sezon 6.Bölüm | Çukur 73.Bölümde de nefes kesecek

ÇUKUR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç’ın Çukur’a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek. Cumali’nin Çizgili Kenan’dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak. Bu planını gerçekleştirmek için Şenol’dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek. Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar.

Vartolu’nun beklenmedik bir olay karşısındaki hamlesi ise hapishanedeki tüm dengeleri alt üst edecek. Yamaç’ın yaşadığını öğrenen Efsun tehlikeli bir oyunun içine düşerken Azer ise Yamaç’a şoke edici bir teklifle gelecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 31. Bölüm Fragmanı izle