Çukur 37.Bölüm 2. Fragmanı izle

Çukur 37.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle