Çukur 2.Sezon 11.Bölüm Çukur 44.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

Çukur 44.Bölüm Önizleme yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 26 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle